De warmste Kerst-aerobic-workout

Ten voordele van Hof Ter Welle

Bij DYNAMICS moving & health center sluiten we elk jaar af met een combinatie-workout waarin oefeningen van al onze verschillende lessen voorkomen en dit uiteraard in Kerstoutfit en op kerstmuziek.

Waarom dit goed doel?

Wij vragen elk jaar aan onze leden om een goed doel uit onze eigen gemeente voor te dragen om te steunen met de bescheiden opbrengst van onze Kerst-aerobic-workout. Eén van onze actieve leden is een medewerker van Hof Ter Welle dus zeker een goede reden om voor dit goed doel te kiezen.

Hof Ter Welle

In elk gezin duiken wel eens problemen op. Maar soms kunnen ouders en kinderen het zo moeilijk krijgen met elkaar of met anderen dat hulp van buitenaf zinvol kan zijn. Hof ter Welle luistert naar de opvoedings- of andere vragen en zoekt samen met het gezin naar manieren om de moeilijkheden aan te pakken.
De hulpverlening wordt aangeboden in 3 werkvormen:
In het tehuis verblijven 30 kinderen en jongeren van 3 tot 18 j in leefgroepen
Vanuit het dagcentrum Triangel worden 10 kinderen van 6 tot 14 j en hun gezin begeleid. Na schooltijd en tijdens schoolvakanties komen de kinderen naar het dagcentrum.
De contextteams bestaan uit begeleiders die 95 gezinnen met opvoedingsproblemen begeleiden en ondersteunen in hun thuissituatie.

Bekijk dit goed doel