De Warmste Kermis

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

We gaan een Vlaamse Kermis organiseren en laten doorgaan op onze school. We zullen verschillende spelletjes voorzien waarvoor 2euro inschrijvingsgeld gevraagd zal worden. De spelletjes die we organiseren zijn ballon prikken, een soort van bierpong en een leuke versie van de stoelendans. Er is voor de deelnemers altijd kans om prijzen te winnen. De opbrengst van ons evenement zal geschonken worden aan Make-a-wish.

Waarom dit goed doel?

Kinderen moeten kunnen genieten van het leven en als wij daar mee kunnen helpen doen we dat graag.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel