De Warmste Kermis

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Op vrijdagvoormiddag 13 december lopen de leerlingen zich warm op de sponsorloop.
's Avonds houden we op onze school Vlaamse Kermis. Tegen een klein prijsje kunnen de leerlingen en de ouders ballosmito, doeltrappen, jutezakspringen,... Er worden ook pannenkoeken, hotdogs, warme chocomelk, gluhwein en andere dranken verkocht.
Er worden ook kerstliedjes gezongen door ons leerlingenkoor.

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor dit goede doel omdat reeds verschillende leerlingen van onze school door Make-A-Wish hun wens konden vervullen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel

Video's