De warmste kerk

Ten voordele van Saying Goodbye

Ichthus is een evangelische kerk uit Kortrijk met een 300-tal leden. We zullen de mensen activeren om allerlei acties op te zetten tvv Saying goodbye. Een van de acties is alvast het verkopen van zelf ontworpen wenskaarten.
Tijdens onze kerstdienst op 22/12 zal iemand van Saying goodbye aanwezig zijn om een woordje uitleg te geven bij hun werking en zullen we het totaalbedrag bekend maken.

Waarom dit goed doel?

We willen als kerk iets betekenen voor mensen regio Kortrijk.
We kregen het op ons hart om voor deze vzw te gaan zodat we mensen kunnen ondersteunen bij het verwerken van een verlies.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel