De warmste karaoke

Ten voordele van Apojo Actief

We vonden dat er tegenwoordig weinig plaatsen zijn waar je nog karaoke kan zingen, dus dachten we om er een mobiele van te maken. We gaan met een aantal mensen op (kerst)markten, winkelstraten en plaatsen waar veel volk komt, karaokenummers zingen. Ook nog op andere plaatsen (je kan maar 1 ingeven). Mogelijke steden: Westerlo, Aarschot,.. Afhankelijk van succes. In weekends, vrije namiddagen en begin vakantie.
Voorbijgangers die zich geroepen voelen om ook te zingen, zijn welkom!

Waarom dit goed doel?

We doen hier elk jaar een inzameling voor. We kennen de mensen persoonlijk. Hele lieve bewoners en attente verzorgers. Je bent er altijd welkom. Kinderen hebben er ter plaatse al opgetreden. Fijn om deze mensen een warm hart toe te dragen.

Apojo Actief

APOJO is een voorziening voor volwassen personen met beperkingen. Met onze afdeling Actief proberen wij zinvolle dagbesteding te bieden aan ongeveer 120 cliënten, overdag, 's avonds en in het weekend. Elke cliënt is voor ons bijzonder! We maken er een kunst van om samen met hen hun zelfvertrouwen een boost te geven, keihard te werken met hun talenten en nieuwe talenten te ontdekken. Graag willen we cliënten met wat minder geld ook de mogelijkheid bieden om overal aan deel te nemen.

Bekijk dit goed doel