De warmste kappers voor MS

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

Kleine producten worden verkocht aan de prijs dat de klant zelf wenst te geven.
We verloten een helivlucht voor 3 personen 20 min ter waarde van 350 euro, cadeaubon van 100 euro in ons salon, stijlstang + tondeuse (trimmer).

Waarom dit goed doel?

Wij als team van Intercoiffure René wilden iets doen voor de warmste week en omdat er in onze vriendenkring iemand getroffen is met de ziekte MS gaat ons doel uit naar MS-Liga Vlaanderen.
We zien welke tol deze ziekte eist van een persoon en ze kunnen alle hulp gebruiken.

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel