De warmste Kangatraining

Ten voordele van Berrefonds VZW

Wil jij weer lekker fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! ❤️👌 Kangatraining is jouw ideale postnatale training met fitness en danselementen!

Op donderdag 12 december en maandag 16 december van 10-11 u kun je mee doen met een Kangatraining open les. De opbrengst van deze les gaat naar Het Berrefonds.

Tijdens deze open les ga je actief werken aan het herstel van je lichaam en geven we extra aandacht aan bekkenbodem en buikspieren. We beginnen elke les met een aantal vloeroefeningen, daarna gaat je kindje in de draagzak en gaan we een stuk dans doen, maar ook squats en bekkenbodem oefeningen. Kangatraining is een totale lichaams-workout!

Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter.

Inschrijven is verplicht en kan via http://kangatraining.be/trainer/tanya

Waarom dit goed doel?

Bij Kangatraining hebben we allemaal ons kindje dicht bij ons. Helaas heeft niet iedereen dat geluk en sommige ouders moeten veel te vroeg afscheid nemen van hun kindje. Het Berrefonds ondersteund ouders bij dit grote verlies.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel