De Warmste Kalender 2020 editie Menen

Ten voordele van THINK PINK

Wij verkopen een kalender met foto's van onze stad #8930 Menen - Lauwe - Rekkem. Ik ben dus Krist Hooghe, in vrije tijd ga je vaak op pad om landschaps- en natuurfoto's te maken. Toen ik deze foto's begon te delen via sociale media, krijg ik bijna uitsluitend positieve reacties en lovende woorden. Zo begon ook het idee te broeden om hier iets meer mee te gaan doen. Uiteindelijk heb ik harde schijven vol met foto's die ik niet meteen gebruik. En die ben ik in een kalender gaan gieten. Voor de kalender van volgend jaar 2020, heb ik gekozen voor enkel foto's van #8930 Menen-Lauwe-Rekkem. Vanaf oktober ben ik enkele maand foto's gaan maken om deze te gebruiken voor de kalender. Het is mijn bedoeling om bekende en onbekende plekjes in onze stad op een verrassende manier in beeld te brengen.

Waarom dit goed doel?

. Iedereen kent wel iemand in zijn familie- of vriendenkring die met deze vreselijke ziekte te maken heeft gehad. Als ik mijn steentje kan bijdragen om via mijn foto's deze actie te kunnen steunen is dat mooi meegenomen.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel