De warmste kaartjes!

Ten voordele van THINK PINK

De warmste kaartjes voor Think Pink België! 🔥

🧡 De Warmste Week van Studio Brussel slaat dit jaar haar tenten op in Kortrijk! Van 18 tot 24 december 2019 zijn we de warmste stad van Vlaanderen. Dat willen we met Thinkedge niet ongemerkt voorbij laten gaan.

✏️ Onze designers gingen aan de slag en ontwierpen 10 leuke postkaartjes met een eigen, magische toets. Quotes voor het ganse jaar door, leuke papierkwaliteit en met veel liefde verpakt.

🎗 Een pakketje met 10 postkaartjes kost slechts €10 en gaat integraal naar Think Pink België. Op die manier sturen we in moeilijkere tijden een positieve boodschap. Mét onze kaartjes!

— bestel voor jezelf, vriend(in), ouders of de bomma! Surf naar www.thinkedge.be/dewarmsteweek en toon je warmste kant. Bedankt held(in)! 😍

Waarom dit goed doel?

Onze designers gingen aan de slag en ontwierpen 10 leuke postkaartjes met een eigen, magische toets. Quotes voor het ganse jaar door, leuke papierkwaliteit en met veel liefde verpakt.

Een pakketje met 10 postkaartjes kost slechts €10 en gaat integraal naar Think Pink België. Op die manier sturen we in moeilijkere tijden een positieve boodschap. Mét onze kaartjes!

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel