De Warmste Kaart

Ten voordele van Tejo Kempen Turnhout

Vanuit jeugdhuis Wollewei lanceren we de actie 'De Warmste Kaart'. We deden een oproep aan alle creatieve jongeren om 1 tot 5 ontwerpen door te sturen in het thema van de kerstdagen. Uit alle inzendingen zijn er 11 ontwerpen geselecteerd die gebruikt worden voor de set wenskaarten.

Deze sets zijn momenteel te koop in jeugdhuis Wollewei, maar ook bij volgende partners in Turnhout: Atlas Foods, De Kolonisten, Misses Needle, Café Ranonkel en Café Chaos. Voor een set van 11 wenskaarten vragen we €12.

Waarom dit goed doel?

Elke ontwerper die deelnam, mocht een goed doel aanbrengen die zijn voorkeur genoot. Aan de hand van een poll op Facebook, waarbij de vrijwilligers van Jeugdhuis Wollewei mochten stemmen op hun voorkeur, is uiteindelijk Tejo Kempen Turnhout als favoriet eruit gekomen.

Tejo Kempen Turnhout

TEJO (therapeuten voor jongeren) Kempen Turnhout biedt laagdrempelige, psychotherapeutische hulp aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, onmiddellijk, kortdurend, anoniem en gratis.
Onze vrijwillige therapeuten geven kort oplossingsgerichte therapie die zich richt op de kwaliteiten en de positieve krachten van de jongeren. Samen met onze onthaalmedewerkers openen ze elke woensdag, donderdag en zaterdag de deuren van ons Tejo huis in Turnhout.

Bekijk dit goed doel