De warmste juwelen

Ten voordele van Home Thaleia vzw

Ik ben graag creatief bezig en steek mijn energie graag in het ontwerpen en maken van oorbellen, kettingen en ringen. De meeste juwelen maak ik uit hout en kurk; maar evengoed heb ik een kleine collectie geometrische juwelen of werk ik soms met parels.
Naast de ontwerpen die ik aanbied, kunnen mensen iets "op maat" laten maken: volgens hun eigen voorkeuren voor vorm, kleur, model, ...
Voorbeelden, foto's en contactgegevens zijn terug te vinden op mijn facebookpagina (De warmste juwelen), af en toe sta ik ook op een marktje om te verkopen.

Waarom dit goed doel?

Omdat ik hier zelf werk als begeleider en dagelijks kan ervaren hoe warm deze voorziening is! Er heerst een huiselijke, gezellige sfeer waar iedereen meetelt en inspraak heeft.
Elke voorziening binnen de sociale sector kan extra financiƫle middelen gebruiken, met mijn steun wil ik mijn steentje bijdragen.

Home Thaleia vzw

Enkele ouders waren initiatiefnemer tot deze unieke woonvorm. In een enig, groen kader – maar evenzeer midden in het hart van De Pinte, wonen & werken 19 volwassenen met een verstandelijke/motorische beperking samen. Samen met hun begeleiders wordt, in de meest huiselijke sfeer, dagelijks gewerkt:
- vanuit een individuele benadering, met een grote mate van inspraak
- aan een zinvolle dagbesteding, intern maar ook extern via begeleid werk;
- aan een stevige participatie in het huishoudelijk gebeuren (zowel taken als genieten !)
Met de ondersteuning van nog steeds gedreven ouders, sympathisanten en sponsors slagen we er, dag na dag, in om de zorg op het kwalitatieve niveau te houden, waarvan wij vinden dat onze bewoners het verdienen!

Bekijk dit goed doel