De Warmste Jeugdbeweging van Overijse

Ten voordele van CENTRUM GANSPOEL

Samen met alle jeugdverenigingen van Overijse organiseren we een klein festival ten voordele van Centrum Ganspoel. Op deze dag gaan de leidingsploegen van de verschillende deelnemende jeugdbewegingen het tegen elkaar opnemen in een spannende strijd om te bepalen welke jeugdbeweging de 'warmste' is! Er zijn 5 deelnemende jeugdbewegingen aan het toernooi (Chiro Overijse, Scouts Overijse, Chiro Maleizen, Chiro Iserna en Chiro Jezus-Eik) en veel hulp van verschillende jeugdverenigingen van Overijse!
Tijdens de spelletjes van het toernooi zullen er bandjes optreden die voor extra sfeer zullen zorgen en er een klein festival van maken. Je kan bij ons langskomen om te supporteren voor je favoriete jeugdbeweging terwijl je kan genieten van een drankje en zelfgemaakt hapje , van de optredens en van de verschillende activiteiten voorzien voor de kinderen (springkastelen, volsspelen, shminkstand...)
Wij hopen met onze actie zoveel mogelijk geld te kunnen inzamelen voor het goede doel!

Waarom dit goed doel?

De organisatie van onze actie wordt volledig getrokken door leiding van verschillende jeugdverenigingen van Overijse. We zijn zelf allemaal heel actief in het jeugdwerk van onze gemeente.
Voor onze actie waren we op zoek naar een goed doel die aansloot bij hetgeen waar de leiding van de jeugdbewegingen zich elke week voor inzet: kinderen. 1 van de deelnemende jeugdbewegingen (Scouts Overijse) bevat een tak voor kinderen met een beperking: akabe. Binnen deze groep kunnen de kinderen van 6 tot en met 21 jaar komen spelen op zondagnamiddag met activiteiten die aangepast zijn aan hun beperkingen.
Deze tak ligt iedereen nauw aan het hart en daarom hebben we samen besloten om te kiezen voor een goed doel voor kinderen met een beperking.
Centrum Ganspoel is bij iedereen in onze gemeente goed gekend en ligt volledig in de lijn van wat we graag wouden steunen.
Daarom hebben wij besloten centrum Ganspoel te steunen: een lokale vzw voor kinderen met een beperking!

CENTRUM GANSPOEL

Centrum Ganspoel vzw profileert zich als een gespecialiseerd centrum met deskundige en vraaggestuurde ondersteuning voor kinderen en volwassenen met een visuele en/of meervoudige beperking en dat op de voor de persoon met een beperking meest aangewezen plaats.

Bekijk dit goed doel

Video's