De Warmste Jam

Ten voordele van Bednet

Speel je een instrument en hou je ervan om gezellig samen muziek te maken? Kom dan op zaterdag 30/11/2019 naar PEP in Kortenberg, waar je met andere muzikanten het beste van jezelf kan geven en heerlijk warm kan jammen ten voordele van Bednet!!

Waarom dit goed doel?

Wanneer Bednet wat extra werkingsmiddelen zou krijgen, kunnen ze hun aanbod uitbreiden en moeten kinderen zoals de (plus)dochter van mijn broer en schoonzus niet te horen krijgen dat ze eigenlijk 'niet lang genoeg' ziek zijn om in aanmerking te komen.Bednet levert fantastisch werk en mag best wat meer in beeld komen.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel