De Warmste Jam

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Speel je een instrument en hou je ervan om gezellig samen muziek te maken? Kom dan op zaterdag 30/11/2019 naar PEP in Kortenberg, waar je met andere muzikanten het beste van jezelf kan geven en heerlijk warm kan jammen ten voordele van Kom Op Tegen Kanker!

Waarom dit goed doel?

Mijn vrouw heeft haar beide ouders verloren aan kanker en dit op slechts enkele jaren tijd van elkaar. Mijn beste vriendin heeft ook jaren tegen kanker gevochten en is nu eindelijk in remissie. Kanker raakt ons vroeg of laat allemaal, en er is nog veel dat er niet geweten is van deze ziekte. Onderzoek is nodig om hier het hoofd aan te bieden.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel