De Warmste Jam

Ten voordele van Home Marjorie vzw

Speel je een instrument en hou je ervan om gezellig samen muziek te maken? Kom dan op zaterdag 30/11/2019 naar PEP in Kortenberg, waar je met andere muzikanten het beste van jezelf kan geven en heerlijk warm kan jammen ten voordele van Home Marjorie!

Waarom dit goed doel?

Sinds het najaar van 2018 verblijft onze mama in Home Marjorie. Zij heeft de ziekte van Huntington en in het stadium van de ziekte waarin ze nu zit, is het onmogelijk voor haar om nog thuis te blijven. De mensen van Home Marjorie omringen haar en de andere bewoners met zo veel liefde en zorg. Zij verdienen een extra steuntje in de rug.

Home Marjorie vzw

Home Marjorie startte in 1999 met een huis voor 26 personen met de Ziekte van Huntington. Het is een initiatief van de VZW Home Marjorie en erkend door het VAPH. De bewoners zijn vooral op jonge mensen in een vroeg stadium van de ziekte. De ZvH is een dominant erfelijke hersenaandoening met ongecontroleerde bewegingen als meest opvallend kenmerk. De ziekte leidt tot een toenemende aantasting van de lichamelijke, psychische en cognitieve mogelijkheden van de zieke. Kinderen van een zieke ouder hebben 50% kans om de ziekte ook te krijgen. Ook personen met NAH kunnen in Home Marjorie komen wonen. Naast residentiële kunnen cliënten aan huis worden begeleid.
Home Marjorie : Kersalaarlaan 27 &29 2220 Heist o/d Berg
Meer informatie: www.huntingtonliga.be
Meer informatie: www.homemarjorie.be

Bekijk dit goed doel