De Warmste Indoor Kerstmarkt van de Doelschutters de Brigands

Ten voordele van MOEDERS VOOR MOEDERS

De Doelschutters de Brigands organiseren hun eerste Warmste Indoor Kerstmarkt! Een traditie is gestart!
Er zijn verschillende standjes waar vanalles verkocht wordt (voor andere goede doelen), de Brigands stellen zich op achter hun toog en per verkocht drankje schenken wij 0,20 EUR aan Moeders voor Moeders.
Men zegge het voort!

Waarom dit goed doel?

De Brigands zijn niet alleen een bende gekke doelschutters, ze gaan ook graag vollenbak voor goede doelen. Moeders voor Moeders is een organisatie die één van de kwetsbaarste groep mensen in onze samenleving ondersteunt en helpt, en dus willen wij ons hiervoor ook helemaal smijten

MOEDERS VOOR MOEDERS

Directe materiële basishulp voor kinderen tem 12 jaar van gezinnen die in armoede leven. De hulp omvat kinderkleding en schoentjes, speelgoed met verjaardag of Sinterklaas, alles van babymateriaal, gevulde boekentas voor school, wekelijkse voedselpakketten, maandelijkse verzorgingspakketten, bed- en badlinnen. Verder hebben mama's de mogelijkheid om hun baby en peuters een badje en maaltijd te geven en er is een tijdelijke opvang voorzien voor de kinderen die meekomen. Een radeloze moeder, die geen andere oplossing ziet, kan bij ons terecht om anoniem haar kindje achter te laten in het vondelingenluik. De vzw ontvangt geen subsidies, maar financiert zijn werking 100 % dank zij giften. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Alles wat verdeeld wordt is geschonken door gezinnen en bedrijven.

Bekijk dit goed doel