De warmste Ieperfest

Ten voordele van Bite Back vzw

Voor elk ticket die tussen 10/12/2019 en 24/12/2019 verkocht wordt, zal Ieperfest 2 euro schenken aan De Warmste Week. Dit ten voordele van Bite Back.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben zeer veel respect voor organisaties die zich inzetten voor dierenrechten. Dieren kunnen zelf hun rechten niet opeisen. Dagelijks lezen we berichten over dierenmishandeling of dierenverwaarlozing. Organisaties die zich hiervoor inzetten zijn zeer waardevol. Ze hebben het echter steeds moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

Bite Back vzw

Bite Back vzw is een dynamische dierenrechtenorganisatie die een bijdrage wil leveren tot een maatschappij waarin bewustwording en met name bewuster consumeren het leven van dieren kan redden of de kwaliteit ervan kan verbeteren.

Bite Back wil door haar activiteiten voorkomen dat dieren, als welzijnsgevoelige wezens, opgesloten en uitgebuit worden voor amusement (zoals in dolfinaria of in circussen), dat ze lijden en gedood worden voor wetenschappelijke experimenten, voeding, kleding, sport, traditie of jacht.
Middels sensibiliseringsacties op straat en undercover onderzoek willen we het grote publiek doen nadenken over dierenrechten en veganisme.
Bite Back vzw werd in november 2003 opgericht als vrijwilligersorganisatie.

Bekijk dit goed doel