De Warmste i3-Dag

Ten voordele van Bednet

Onze collega's zullen heel wat zelfgemaakte producten te koop aanbieden. Dit gaat van heel wat lekkers tot heel wat handige of bruikbare dingen. De opbrengst ervan gaat integraal naar BEDNET.

Waarom dit goed doel?

Binnen i3-Group ontwikkelen we producten met optimalisatie van leeromgevingen in het achterhoofd. Onze doelgroepen zijn scholen en onderwijsinstellingen, waarbij we specifieke accenten leggen voor kleuters, lagere school, secundair en hoger onderwijs. Digitalisering en onderwijsoptimalisatie zijn onze core business. Je kan onze producten op de markt terugvinden onder de merknaam 'Vanerum' of 'i3-Technologies'. De visie en waarden van BEDNET leunen erg dicht aan bij de onze, met bovendien een vergelijkbare missie. BEDNET is een prachtig en bijzonder waardevol initiatief. Wij hopen ons steentje te kunnen bijdragen met de opbrengt van onze Warmste i3-Dag.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel