De Warmste HUB

Ten voordele van Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

Onze chauffeurs en hun families laten zich van hun warmste kant zien tijdens onze kerstmarkt in Kluisbergen op 21/12.
We drinken glühweintjes, chocomelk, soep, bier en jeneverkes en eten zoete wafels en hotdogs ten voordele van de Belgische Federatie van Voedselbanken.
Én maken het extra gezellig met een streepje muziek (hellooo Mariah!), een kerstbingo en spelletjes voor jong en oud!

Waarom dit goed doel?

De strijd tegen honger en voedselverspilling ligt ons nauw aan het hart. Vandaag schenkt HelloFresh z'n overgebleven boxen en voedingsmiddelen uit het magazijn al aan de voedselbanken. Maar tijdens de Warmste Week doen we een éxtra warme effort en willen we de BFVB ook financieel steunen.

Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

ONZE BANK BELEGT LIEVER BOTERHAMMEN VOOR EEN ANDER #SOCIALBANK

In 2018 werd 15.351 ton levensmiddelen ingezameld en werd een nutritionele evenwichtige voeding kosteloos aangeboden via 623 lokale aangesloten verenigingen aan 159.081 behoeftigen dankzij meer dan 300 onbezoldigde vrijwilligers. Een steeds stijgende tendens ! Personen met klein pensioen, werklozen en eenoudergezinnen hebben het zeer moeilijk. Bij jongeren wordt de kans maar steeds groter om in armoede te belanden. 1 pers. op 7 en 1 kind op 5 bevinden zich in deze situatie. Onze bedrijfskosten zijn zwaar, uw steun is waardevol.
SAMEN SOLIDARITEIT VOEDEN

Bekijk dit goed doel