De warmste hondenwandeling van 2019!

Ten voordele van Sirius Therapie voor mens en dier, VZW

We maken een gezellige begeleide wandeling voor mensen met of zonder hond. Er zijn twee wandelingen die gaan langs rustige wegen en door de natuur, de ene is ongeveer een 3,5 km lang en de andere is ongeveer 5 km lang. We laten de wandelingen vertrekken in kleine groepjes zodat het voor iedereen leuk is (mens en hond). Na de wandeling kan je je opwarmen aan een lekkere tas soep. Voorzie aangepaste kledij en schoenen want de wandeling gaat voor een stuk door het bos en de velden.

Volwassen betalen 5 euro en kinderen betalen 3 euro.
Voor een tas soep betaal je een vrijwillige bijdrage.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn in contact gekomen met de "Sirius Therapie voor mens en dier vzw" doordat één van onze honden enorme schrik had van mensen en geluiden. Door hun goede kennis en hun goede lessen zijn wij daar heel goed geholpen. Nadien hebben geleerd wat de vzw nog allemaal doet, zowel voor mens als voor de honden. Met onze actie willen wij al hun projecten steunen zodat zij nog vele dieren maar ook kinderen en volwassen kunnen helpen.

Sirius Therapie voor mens en dier, VZW

Mensen kunnen dieren helpen, en dieren kunnen mensen helpen!

Door hun eigen unieke manier van zijn kunnen honden vaak mensen helpen waar andere hulp tekort schiet. Omgekeerd ook kunnen mensen door een goede band hun hond gelukkiger maken als hij om één of andere reden niet goed in zijn vel zit.
Binnen onze vzw bieden we een plek waar mensen en honden elkaar kunnen ontmoeten. In onze spel-klasjes, tijdens onze sessies met kinderen en honden, onze bezoekjes met onze AAI-honden in rusthuizen of voorzieningen geestelijke gezondheidszorg, door onze begeleidingen als het samenleven met je hond moeilijk loopt …
We voelen ons geslaagd in onze missie als we mensen na soms erg lange tijd toch terug zien open bloeien door de steun en contacten die ze ervaren met de honden, en dit met grote zorg voor het welzijn van de honden. Of ook als we een hond na lange tijd toch weer zover krijgen dat hij opnieuw plezier ervaart en zijn wereld met meer nieuwsgierigheid en vertrouwen in kan gaan.

Bekijk dit goed doel