De warmste (Honden)wandeling tvv Poezen

Ten voordele van Het Felix Project

Wij organiseren een hondenwandeling in de natuur ten voordele van het Felix project. De wandeling gaat door op zondag 24 november 2019. We vertrekken samen om 13.30 aan den Grooten Hof (Witherendreef 1, Pelt) en er kan een keuze gemaakt worden tussen 3 wandelingen: 2km, 4km en 7,5km. Iedereen is tijdens deze wandelingen welkom, zowel met als zonder hond. Na de wandeling wordt er een hapje en een drankje voorzien.
Om organisatorische redenen vragen wij om op voorhand in te schrijven door een mail te sturen naar dapdewal@skynet.be . Deze inschrijving bedraagt 5 euro per deelnemer. Ter plaatse inschrijven is ook mogelijk mits een toeslag van 2 euro per deelnemer.
In November verkopen wij op de praktijk kleine geschenkpakketjes voor de kleine viervoeter voor een bedrag van 3 euro.
De opbrengst van de geschenkpakketjes en de hondenwandeling gaat integraal naar het goede doel, het Felix project.

Waarom dit goed doel?

Nog steeds zijn er heel veel zwerfkatten in onze gemeente, deze populatie geraakt moeilijk onder controle. Op onze praktijk komen dan ook met regelmaat ongeruste dierenvrienden met (zieke) vondelingetjes binnen. Als dierenarts willen wij graag ons steentje bijdragen en het Felix project leunt daar perfect bij aan.

Het Felix Project

Het Felix Project vzw zet zich sinds 1997 in voor de zwerfkatten in Limburg. Wilde zwerfkatten worden gesteriliseerd en terug geplaatst, om ongewilde kittens in asielen te voorkomen. Ook worden zij ontvlooid en ontwormd. Tamme katten en kittens worden opgenomen in ons adoptieplan en onder strikte voorwaarden herplaatst. Wij voeren een no-kill beleid, geen kat wordt bij ons ingeslapen, tenzij het niet anders kan. Verder zetten wij ons in voor aangereden, zieke, gewonde (zwerf)katten.

Bekijk dit goed doel