De Warmste Hondenwandeling

Ten voordele van Greyhounds in Nood Belgium vzw

Een groep "warme" vrijwilligers met een passie voor honden organiseert in het landelijke Uitbergen een mooie hondenwandeling in een prachtig natuurgebied.
De deelnemers worden verwelkomd op zondag 10.11.2019 vanaf 13u30 aan het Slot te Uitbergen. De gratis wandeling, onder begeleiding en in groep, vertrekt om 14u30 en eindigt in het gelegenheidscafé rond 16u00 waar gezelligheid troef is. Je kan er genieten van een koel drankje, een kopje troost of een hartverwarmende kom soep.
Beste wandelaar, ook zonder een trouwe viervoeter kan je gerust met ons meewandelen op ontdekking doorheen het overstromingsgebied aan de Schelde.

De integrale opbrengst wordt geschonken aan de VZW Greyhounds in Nood Belgium.

Parkeergelegenheid aan vertrekplaats is voorzien.

Iedereen welkom!

Woef!

Waarom dit goed doel?

Als adoptanten van een Galgo Espagnol mogen we dagelijks ervaren hoeveel liefde we krijgen van een emotioneel en lichamelijk beschadigd dier. Wij willen deze organisatie graag financieel steunen in hun activiteiten om het redden, opvangen en verzorgen van deze dieren te vergemakkelijken.
Zo hopen wij dat VZW Greyhounds in Nood Belgium deze schitterende dieren kan blijven helpen om hen een nieuw leven te bezorgen in een warm mandje en liefdevol gezin.

Greyhounds in Nood Belgium vzw

Sedert 1996 volhardt vzw Greyhounds in Nood Belgium, als eerste organisatie op het Europese continent, in haar strijd tegen de mishandeling van de Spaanse windhonden.

Bekijk dit goed doel