De warmste hondenkoekjes

Ten voordele van Dierenopvangcentrum Zemst

Ik bak zelf vegan hondenkoekjes in 3 verschillende smaken. Ik verkoop ze waar ik maar kan en de opbrengst gaat naar het Dierenopvangcentrum in Zemst.

Waarom dit goed doel?

Het Dierenopvangcentrum in Zemst is nog vrij jong en hanteert van bij de start een No Kill-beleid. De man achter deze prachtige organisatie heeft een enorm hart voor dieren. Ik heb er zelf een kat geadopteerd en vond het verloop van het hele proces super. Het Dierenopvangcentrum in Zemst verdient alle hulp!

Dierenopvangcentrum Zemst

Dierenopvangcentrum Zemst verzorgt de opvang en herplaatsing van honden en katten.

Dierenopvangcentrum Zemst heeft 12 hondenverblijven en ruimte om 40 katten te huisvesten. Daarnaast beschikken wij ook over een luxe kattenpension.

Het welzijn van onze dieren staat steeds voorop. Zo maken wij tweemaal per dag alle dierenverblijven volledig schoon. Bij de katten worden tweemaal per dag de kattenbakken gedaan, de krabpalen , en de vloeren. Ook de hondenverblijven worden tweemaal per dag volledig schoongemaakt.

Onze vrijwilligers komen voor onze katten tweemaal per dag dierenliefde geven. Zo worden ze voldoende gesocialiseerd, en blijven we hun zintuigen prikkelen.

Onze honden beschikken over een grote buitenruimte. Veel in hun verblijven binnen, zullen ze zeker niet zitten. Tweemaal per dag komen vrijwilligers, om te wandelen met de honden. Alle honden krijgen dagelijks tweemaal hun wandeling. En als tussendoor mogen ze spelen op onze speelweide.

Bekijk dit goed doel