De warmste honden-en kattenfotoshoot: Bubbles and Donuts

Ten voordele van Zwerfkat in Leuven

Gedurende 15 minuten maken we leuke studiofoto's van jouw hond of kat! Je hond moet even kunnen blijven zitten en liggen voor een optimaal resultaat! Je kat dient comfortabel te zijn bij vreemde mensen en niet te angstig zijn aangelegd.

Wij voorzien hondendonuts (van soyoudonuts in Leuven!) en pindakaasbellen (speciale diervriendelijke, niet-giftige mix) om de foto's nog wat feestelijk aan te kleden. Maar breng gerust ook hun favoriete speeltje of balletje mee!

Voor € 30 krijg je een foto, zowel afgedrukt (20x30 cm) als digitaal (in hoge kwaliteit en social mediaformaat). Onze fotograaf kiest de beste foto.
De foto haal je op een later tijdstip af bij Dierenartsenpraktijk booZoo.

Er worden geen foto's gemaakt met baasjes.
Er worden geen onbewerkte foto's afgeleverd.

Waarom dit goed doel?

Als opvanggezin van Zwerfkat in Leuven weet ik hoe hard we de centjes nodig hebben om onze werking verder te kunnen zetten. Het aantal zwerfkatten blijft stijgen in Leuven; meer middelen zijn nodig om deze problematiek onder controle te krijgen

Zwerfkat in Leuven

Project dat instaat voor de sterilisatie/castratie van de zwerfkattenpopulatie in Leuven en deze daarna voorziet van voeding en beschutting via voedermama's en -papa's.
Opvang van kittens en gedumpte of verdwaalde tamme volwassen katten in huiselijke sfeer.
Sensibilisering van en informatie aan bevolking over de zwerfkattenproblematiek.
Adviseren van overheden rond dierenwelzijn.

Bekijk dit goed doel