De warmste handjes.

Ten voordele van vzw SuperNils

We maken zelf handwarmertjes van katoen en vullen ze met rijst. Deze willen we verkopen aan vrienden, collega's, familie en kennissen.

Waarom dit goed doel?

Binnen het Stedelijk Onderwijs werden we een aantal jaar geleden geconfronteerd met het overlijden van de zoon van één van onze collega's. Naar aanleiding hiervan startte die bewuste collega samen met zijn gezin de VZW SuperNils op. Deze vzw wordt gesteund door vele collega's en wij willen daar als gezin graag aan bijdragen.
Warme groeten, van Jasper Dijkmans, Marieke Goedhuys en Olivier Dijkmans

vzw SuperNils

Vzw SuperNils zet zich in voor drie grote doelstellingen. A) Jaarlijks geven we een goodiebag aan kinderen en volwassenen met leukemie. In samenwerking met het ziekenhuis organiseren we activiteiten voor jongeren met kanker/leukemie. B) We bieden financiële ondersteuning aan kankeronderzoek in het algemeen en leukemie in het bijzonder. Ook het project Immuno-T (communicatie) van professor Tessa Kerre krijgt van onze vzw financiële ondersteuning. C) SuperNils geeft onderwijsmensen ondersteuning, als ze worden geconfronteerd met kanker in de klas. Nu richten we ons vooral op samenwerking met UZ Gent en universiteit van Gent. In de toekomst willen we deze werking uitbreiden naar Antwerpen en Leuven. We werken samen met topdokters als Tessa Kerre en Piet Hoebeke.

Bekijk dit goed doel