De Warmste Halve meter Pannenkoek

Ten voordele van Dierenasiel Gent - Koninklijke Maatschappij voor dierenbescherming vzw

Met een vuurtje in de auto trekken we van deur tot deur om voor jou de warmste reuzepannekoeken te kunnen bakken. Ook staan we aan stations en openbare plaatsen. Het Warmste Week-logo in poedersuiker op je pannenkoek, is een optie!

Een pannenkoekbak kan je bestellen op inneenelia@outlook.com

Waarom dit goed doel?

Zelf zijn we twee grote dierenliefhebbers en gaan we regelmatig met de hondjes in het dierenasiel wandelen. Het is hartverscheurend dat er dieren zijn die aan hun lot worden overgelaten of verwaarloosd worden. We vinden het uiterst belangrijk dat de vrijwilligers genoeg middelen blijven hebben om de honden en katten een goede opvang te kunnen geven. En hopelijk krijgen ze snel een nieuw warme thuis.

Dierenasiel Gent - Koninklijke Maatschappij voor dierenbescherming vzw

Dierenasiel Gent: We zijn een team gemotiveerde en enthousiaste dierenliefhebbers die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Onze hoofdactiviteit is uiteraard dierenopvang. We vangen verloren gelopen en afgestane honden en katten op een menselijke manier op. We proberen ze in de eerste plaats terug te bezorgen aan hun rechtmatige eigenaar, indien deze niet gevonden wordt bezorgen we ze een nieuwe thuis. Alle dieren worden gevaccineerd en gechipt. Om het overaanbod van katten te minimaliseren worden zij ook gesteriliseerd of gecastreerd.
We willen oud en jong bewust maken van de problematiek omtrent dierenasielen en een diervriendelijk houding stimuleren, mensen verantwoordelijkheid en een goede opvoeding voor dieren bijbrengen.

Bekijk dit goed doel