De warmste haaksels for life

Ten voordele van Berrefonds VZW

Mijn ma haakt het ganse jaar knuffels. Deze worden verkocht aan familie, vrienden en kennissen. De collectie knuffels kan worden bekeken via de facebook-groep 'de warmste haaksels for life'.

Waarom dit goed doel?

Op het moment dat we zelf onze twee kinderen verloren, was er nog geen sprake van het Berrefonds.
We zouden zelf heel blij zijn geweest met een herinneringskoffertje en willen graag ons steentje bijdragen om dit aan zoveel mogelijk ouders die in de toekomst een kind verliezen te kunnen aanbieden, in combinatie met de extra ondersteuning.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel