De Warmste Granola & Oats

Ten voordele van Animals & People Projects vzw

Met allerlei gezonde ingrediënten wordt er Granola en Mengelingen voor Overnight Oats gemaakt. Ideaal voor een snel en gezond ontbijt, en met de opbrengst worden de hongerige maagjes van de Zwerfkatjes gevuld en medicatie en supplementen bekostigd voor de zieke katjes of moederloze kittens.

Waarom dit goed doel?

Dit is een organisatie met prachtige en positieve vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor Zwerfkatjes en ook mensen helpen met problemen die zich eventueel voordoen mbt hun huisdiertjes wanneer ze in een moeilijke situatie geraken.

Animals & People Projects vzw

Animals & People Projects vzw probeertwij zoveel mogelijk dieren te helpen en de band mens-dier te versterken in onze maatschappij.Eén van de eerste projecten van onze vzw zijn de Dendermondse Zwervertjes. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk zwerfdieren van de straat te halen, of de dieren die nog op straat leven te ondersteunen. Zeker in de winter proberen wij zeer actief dieren te beschermen. Ze worden ook het hele jaar door verzorgd en gevoederd door vele fijne vrijwilligers. Wij helpen met het vangen en steriel maken van de kolonies.Katten die tam zijn of kittens naar gespecialiseerde kattenopvangen voeren. Buiten de (zwerf)katten proberen wij ook mensen de juiste weg te tonen wanneer ze andere dieren in nood willen helpen. Soms helpen wij oplossingen zoeken voor deze dieren en opvang te zoeken. We promoten met vergaderingen en bijeenkomsten het vrijwilligerswerk voor dieren. Niet enkel voor onze organisatie maar ook om opvanggezin te worden voor andere organisaties.

Bekijk dit goed doel