De warmste gezinsrit

Ten voordele van Revalidatie & MS Centrum

Na afgelopen jaren een sportieve uitdaging te hebben gehad richting Boom en Wachtebeke fietsen we dit jaar naar Kortrijk. We maken er een gezinsrit van waar plezier en samenhorigheid op de eerste plaats komen om een warm gevoel te krijgen richting de feestdagen.

Alle fietsers van 6 tot 66, koersfiets, elektrische fiets, stadsfiets, mtb, tandem, ligfiets zijn welkom.

Waarom dit goed doel?

Onze vereniging bestaat uit koersgerelateerde acties tvv music for life, we zijn 7 vrienden die verbonden worden door onze passie voor de koers. Het verhaal van Stig Broeckx is een verhaal die we allemaal op de voet hebben gevolgd en die ons tot veel respect en bewondering voor Stig en de wielrenners beroerd.

Dit jaar schenken we dus graag onze opbrengst aan mensen die Stig na zijn ongeluk helpen revalideren tot de mens die hij nu is.

Revalidatie & MS Centrum

Multiple sclerose (MS) is een aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jong volwassenen. Deze ongeneeslijke ziekte leidt uiteindelijk tot verlammingsverschijnselen en treft meer dan 10.000 personen in Vlaanderen. Het Revalidatie & MS Centrum Overpelt (MSREVA) is gekend om zijn expertise in de zorg, behandeling en begeleiding van personen met MS. Een uniek gegeven binnen MSREVA is ongetwijfeld de multidisciplinaire raadpleging (MDR). Naast de diagnostische en therapeutische aanpak is er vaak nood aan ondersteuning op maatschappelijk en psychologisch vlak. Via MDR worden al die facetten aangesproken. Helaas wordt dit zorgaanbod nog niet vergoed.

Bekijk dit goed doel

Video's