De warmste geurkaarsjes

Ten voordele van DiAwareness vzw

Vanaf 1 oktober verkopen wij geurkaarsjes. Uw huiskamer zal heerlijk ruiken naar lavendel wanneer u beslist om DiAwareness te steunen. We hebben 2 formaten.
Klein formaat: €5
Groot formaat: €10
Deze kaarsjes worden in de meubelwinkel van mijn ouders verkocht en ze zijn ook bij mezelf te verkijgen.

Waarom dit goed doel?

Zelf heb ik diabetes type 1 en het is niet altijd een even gemakkelijke strijd. Het is een rugzakje dat ik voor heel mijn leven met mij mee moet dragen en deze rugzak is op sommige dagen iets zwaarder dan op andere dagen. DiAwareness steunt onderzoek naar de genezing van diabetes type 1 en zet de ziekte in de spotlights omdat veel mensen niet weten wat de ziekte nu precies is. Vaak krijg ik de vraag dat ik toch niet dik ben of dat ik toch gezond at. Door de ziekte in de kijker te zetten, worden deze vragen overbodig. Daarom wil ik DiAwareness steunen.

DiAwareness vzw

Wij engageren ons voor de GENEZING van Type 1 diabetes! Ondanks dat er heel hard gewerkt wordt aan het vinden van een oplossing is deze er helaas nog niet. Mensen beseffen vaak niet dat diabetes Type1 meer is dan bloedprikken en insuline toedienen. T1 heeft een enorme impact op de persoon zelf maar ook op het gezin en de omgeving. T1 diabetes wordt nog steeds zwaar onderschat en er is nog steeds veel onwetendheid over. Daarom willen wij door middel van verschillende projecten Type 1 diabetes op een positieve manier onder de aandacht brengen. Wij willen een suikervrije toekomst voor kinderen met T1 en bouwen een weg naar GENEZING !

Bekijk dit goed doel