De warmste gepofte vroedvrouwen

Ten voordele van Kleine held vzw

Wij staan op verschillende plaatsen markten/ parkings/ centrums om live poffertjes te bakken en te verkopen ten voordele van Kleine Held vzw

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een zelfstandige vroedvrouwenpraktijk die dagelijks in contact komen met te vroeg geboren kindjes, ook vanuit de ziekenhuis ervaringen is het ons duidelijk hoe emotioneel zwaar dit is al een kindje te vroeg geboren wordt of heel ziek is na de geboorte.
Om hen een hart onder de riem te steken vinden we het fantastisch om een organisatie zoals Kleine Held VZW te helpen dat ze nog meer van deze gezinnen kunnen helpen

Kleine held vzw

Als eerbetoon aan mijn eigen kleine held Noor* heb ik deze VZW opgericht.

Wij schenken gratis startpakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini vlaggenlijn. Alles wordt handgemaakt door een team van een 100- tal vrijwillige naaisters.

Met onze pakketjes willen we ouders en lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode en voor een thuisgevoel zorgen in die kille ziekenhuisomgeving.

Noor is prematuur geboren. Omwille van een ernstige aandoening heeft ze bijna 7 maanden op de NICU gelegen. Jammer genoeg werd het een oneerlijke strijd.

We hebben toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke en praktische kleertjes en spulletjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dat net heel belangrijk is. Zo wordt dat klein, kwetsbaar met al die buisjes en kabeltjes plots een 'echt' babytje.

Bekijk dit goed doel