De Warmste Gemeenteraad

Ten voordele van Boven De Wolken

laanderen toont binnenkort opnieuw zijn warm hart tijdens De Warmste Week en daar maken de raadsleden Wichelen graag deel van uit. Voor één keer gaan de lokale politici niet in debat, maar organiseren ze over de partijgrenzen heen de ‘De Warmste Gemeenteraad’. Zij nodigen alle inwoners van Wichelen uit op het gezelligste aperitiefmoment van het jaar in De Kapelle (Bruinbeke - Schellebelle). De gemeente Wichelen is rijk aan heel wat lokale dranken en de raadsleden bieden ze dan ook heel graag aan. Je hoeft niet op tijd thuis te zijn voor het middageten, want buiten in de chalets kun je snacks eten. Het dj-duo Ludwig & Harry (de enige echte dj’s van Ludwigs Discobar) zorgt ervoor dat je snel zult opgewarmd zijn. Zij stoffen voor één keer hun vinyl nog eens af voor het goede doel! Ben je nog niet overtuigd om langs te komen? Doe het dan voor de prachtige kitcherige kersttruien die de politici zullen aantrekken en waarmee ze met veel plezier voor jou zullen poseren.

Waarom dit goed doel?

De gemeenteraadsleden en de leden van het bijzonder comité van Wichelen slaan de handen in elkaar om een actie op poten te zetten tijdens De Warmste Week t.v.v. Boven De Wolken. We kiezen dit goed doel, omdat deze organisatie veel betekent heeft voor een aantal sterrenouders in onze gemeente.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel