De warmste gelei

Ten voordele van VLAAMSE PARKINSON LIGA

De warmste gelei van kweepeer en appel en heerlijk appelsap voor meer bekendheid rond de ziekte Progressieve Supranucleaire Paralyse (PSP).
Beide producten zijn afkomstig van lokaal geteeld en verwerkt fruit, biologisch, met zorg geselecteerd. De artisanale gelei (2/3 kweepeer en 1/3 appel) is homemade with love; het appelsap (100% Keuleman-appels) werd geperst door een lokale fruitperserij.
De opbrengst wordt geschonken aan de Vlaamse Parkinson Liga.

Waarom dit goed doel?

Mijn vader kreeg vrij recent de diagnose PSP, na een frustrerende zoektocht van 2 jaar. Progressieve supranucleaire paralyse (PSP) is een ziekte die verwant is aan en nogal eens verward wordt met de ziekte van Parkinson. PSP wordt ook beschouwd als een Parkinson-Plus-aandoening. Er is nog niet zoveel wetenschappelijk onderzoek gebeurd rond PSP.
Met deze actie wil ik meer awareness rond PSP en Parkinson, omdat we allen onze ouders een mooie, gezonde oude dag toewensen.

VLAAMSE PARKINSON LIGA

De Vlaamse Parkinsonliga vzw is een patiëntenvereniging, met als doel ondersteuning te bieden aan mensen met de ziekte van Parkinson. Wij informeren en sensibiliseren. Het optimaliseren van de zorgverlening voor onze patiënten is 1 van onze prioriteiten. Daarom is het doel van deze actie het steunen van het wetenschappelijk onderzoek omtrent de ziekte van Parkinson, in de hoop snel tot een efficiënte behandeling van de ziekte te kunnen komen.

Bekijk dit goed doel