De warmste gastendoekjes

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Orthopedie Van Haesendonck verkoopt gastendoekjes ten voordele van Kom Op Tegen Kanker en To Walk Again.

Met zo'n gastendoekje is het kleinste kamertje thuis net dat tikje warmer. Het doekje is ook uiterst geschikt om honden- en katten- en andere pootjes proper te maken na een winterwandeling. En kan uiteraard dienen in badkamers, keukens, werkplaatsen, patiëntencabines, wachtzalen, overal waar een wastafel is. Cadeautip: Het gastendoekje is een leuk geschenk voor de gastvrouw of -heer tijdens de feestdagen!

Op het handdoekje (10 EUR per stuk) staat het logo van de Warmste Week. Je kan kiezen uit drie kleuren: wit, bordeaux of grafiet.

Waarom dit goed doel?

Orthopedie Van Haesendonck is stichtende partner van de vzw To Walk Again. Als orthopedische firma zijn we fier mee te werken aan het revalidatieaanbod van de toekomst op basis van hoogtechnologische apparatuur zoals de ekso-skeletten en aan de uitbreiding van het aanbod van toegankelijke sportieve activiteiten voor mindervaliden.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel