De warmste gastendoekjes

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Orthopedie Van Haesendonck verkoopt gastendoekjes ten voordele van Kom Op Tegen Kanker en To Walk Again.
Op het handdoekje (10 EUR per stuk) staat het logo van de Warmste Week. Je kan kiezen uit drie kleuren: wit, bordeaux of grafiet. De toepassingen zijn werkelijk eindeloos.
Met zo'n gastendoekje is het kleinste kamertje thuis net dat tikje warmer. Het doekje is ook uiterst geschikt om honden- en katten- en andere pootjes proper te maken na een winterwandeling. En kan uiteraard dienen in badkamers, keukens, werkplaatsen, patiëntencabines, wachtzalen, overal waar een wastafel is. Cadeautip: Het gastendoekje is een leuk geschenk voor de gastvrouw of -heer tijdens de feestdagen!

Waarom dit goed doel?

Binnen Orthopedie Van Haesendonck (OVH) zijn zeer veel mensen van heel dichtbij getroffen door kanker. Door een actie te doen, willen we tonen dat we aan hen denken en hen altijd willen steunen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel