De Warmste Game

Ten voordele van MUG-Helikopter IMDH vzw

JCI (Junior Chamber International) organiseert samen met de Kortrijkse basketbalploeg, de Spurs, een wedstrijd waarin zij het opnemen tegen de ploeg van Oostende. Voorafgaande de wedstrijd nodigen wij mensen uit om te genieten van een hapje en drankje terwijl een spreker hen leert kennis maken met het concept ‘extreme sports’. Ook tijdens de wedstrijd zorgen we voor entertainment door onder meer een popcornchallenge te lanceren tussen onze afdelingen. Na de wedstrijd kan iedereen nagenieten op de afterparty waar een topDJ zorgt voor leuke beats om de avond vol sfeer af te sluiten!

Waarom dit goed doel?

We zijn als vereniging van jonge ondernemende mensen overtuigd dat dit een heel grote meerwaarde is.

MUG-Helikopter IMDH vzw

De vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen.

Financiering deels via sponsoring
De kostprijs kan en mag zeker niet verhaald worden op de vervoerde patiënten aan wie hetzelfde tarief van het ambulancevervoer via de weg wordt aangerekend. De financiering gebeurt door een bijdrage van de provincie West-Vlaanderen, gemeentes uit West-Vlaanderen en een 10-tal Oostvlaamse gemeenten . Verder dient beroep gedaan te worden over zowel grote als kleine sponsoren om het jaarlijks budget sluitend te krijgen.

Bekijk dit goed doel

Video's