de warmste fundance

Ten voordele van Dukes on Wheels VZW

We voorzien een 2 fundance sessie (indien de aanvraag groot is misschien nog 1tje extra),
Ondertussen openen we een bar om drank en pannenkoeken te verkopen.

Waarom dit goed doel?

iedereen telt mee, in elk gezin. Iedereen verdient een kans om te sporten.

Ze horen bij BC oostende, one family; Dukes on weels zijn een onderdeel hiervan. Net dat onderdeel dat extra zorgen nodig heeft. En die zorgen zijn kostelijker dan lid zijn van een gewone sportclub.

Het is een warme ploeg waar iedereen welkom is. Leeftijd speelt geen rol, net zoals in een gezin.

Dukes on Wheels VZW

We willen rolstoelbasket promoten in noord West-Vlaanderen en mensen met een fysieke beperking aan het bewegen krijgen. Sporten in clubverband is het ideaal middel daartoe. Onze club wil zowel sportief excelleren als recreatief mensen laten basketten. Ook willen we in jeugd investeren. Als club willen we ook ook onze sociale en culturele rol in de samenleving in deze regio waarmaken en de samenleving een duw in de richting van toegankelijkheid geven en mensen met een fysieke beperking integreren in die samenleving.
Basketbal is één van de meest populaire en spectaculaire teamsporten die over de hele door sporters, al dan niet met een beperking, zowel mannen als vrouwen, wordt gespeeld. Dukes on Wheels is daarom geassocieerd met BC Oostende en wil samen bouwen aan een mooie club in Noord West-Vlaanderen.

Bekijk dit goed doel