De warmste fuif Waregem

Ten voordele van VZW DE STEGE MINI-BELEEFBOERDERIJ

We willen een fuif zoals vroeger organiseren met vooral leuke muziek voor iedereen. Eerst kinderfuif ( van 17u tot 20u) en daarna voor de mama's en de papa's ( en anderen) die ook eens een verzetje kunnen gebruiken. Echt een onbezorgde avond voor alle aanwezigen. We zouden ook hotdogs ( kids) en later op de avond frieten verkopen en er komt een kinderkoor om de boel al van in het begin wat sfeer te geven.

Waarom dit goed doel?

We hebben zelf een mindervalide zoon waarmee we toch zoveel mogelijk willen doen als met een ander kind. Al van toen hij klein was misten we een aangepast speelplein. Bovendien zijn we zelf grote dierenvrienden die geloven in de therapeutische werking van dieren op alle mensen met in het bijzonder de kwetsbaarste onder ons. De Stege overkoepelt dus al deze mooie dingen en is heel dicht bij ons huis. Daarom willen we graag meehelpen aan de uitbouw van het project. Op een fuif is iedereen blij en onbezorgd , daarom vonden we het een leuke insteek omdat alle mensen gelukkig in het leven zouden kunnen staan,al dan niet met wat hulp.

VZW DE STEGE MINI-BELEEFBOERDERIJ

Wij bieden met onze zorgboerderij een dagbesteding aan voor jongvolwassenen en volwassen met psychische problemen. Ook jongeren die niet meer terecht kunnen in een of andere onderwijsvorm kunnen hier overdag naartoe komen. We bieden een vaste structuur aan tussen de dieren in een kleinschalige, huiselijke sfeer
Daarnaast geven wij ook ezeltherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen met beperkingen of problemen.
Kortom: wij proberen voor een doelgroep die nu meestal uit de boot valt in de reguliere zorg een ander "groene zorg initiatief" aan te bieden.

Bekijk dit goed doel