De Warmste Fuif

Ten voordele van Effen Weg

Tijdens De Warmste Fuif kan je van 18u tot 22u komen dansen op de warmste Funk & Disco-grooves van DJ’s Ubuntu en Saimn-I.

Breakdancers maken hun opwachting, aan een warme vuurkorf geniet je van zoete lekkernijen.

Waarom dit goed doel?

Het doel van Effen Weg vzw sluit nauw aan bij onze beleidsdoelstelling 'zorgzame samenleving'. Onze beide organisaties buigen zich over de toenemende problematiek van burn-out en gaan op een verbindende en creatieve manier op zoek naar sensibilisering en oplossingen.

Effen Weg

Met Effen Weg organiseren wij jaarlijks +/- 180 begeleide wandeltochten voor mensen met chronische pijn of mensen in burnout, depressie... Mensen voor wie het reguliere wandelcircuit te moeilijk is want te lang, te snel ... Onze wandelingen worden door onze vrijwilligers begeleid en het aantal deelnemers is beperkt. Wij kiezen voor wandelen omdat het een laagdrempelige vorm van bewegen is. Buiten een paar goede schoenen heb je niet veel nodig. Onze tweede pijler is de natuur. Wij geloven sterk in de helende werking van de natuur op het welzijn van de mens. Onze wandelingen worden dan ook met zorg uitgestippeld en lopen zo veel mogelijk over onverhard terrein met onderweg voldoende rustpunten. Aan het einde van de wandeling kan wie dat wenst nog even blijven napraten op een terrasje ... informeel en gezellig. Zo geraken vele mensen uit hun sociaal isolement en ontstaan mooie vriendschappen.

Bekijk dit goed doel