De warmste foodweken

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Wij verkopen gedurende 2 maand zoveel mogelijk lekker ETEN op allerlei plaatsen. Op school zijn ze dol op onze wafels, cupcakes,brownies... Om er geen al te grote caloriebom van te maken, maken we ook heerlijke soepjes en last but not least: homemade GRANOLA. Iedereen kan het bestellen via onze link. Gewoon doen! Allemaal samen voor DE STICHTING TEGEN KANKER.

Waarom dit goed doel?

Na heel lang wikken en wegen met mijn vriendinnen koos ik voor dit goede doel, omdat er jaarlijks veel, maar dan ook veel te veel mensen sterven aan kanker. Veel genezen van hun helse tocht en dat vind ik schitterend. Door geld in te zamelen voor de stichting tegen kanker, hoop ik dat er nog meer onderzoek kan gedaan worden naar deze vreselijke ziekte en haar geneesmogelijkheden.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel