De Warmste FLuo_Thon

Ten voordele van Missing You

we gaan een loopevent organiseren voor zowel kinderen als volwassenen. Voor elke leeftijd zal er een aangepast parcours zijn. Voor allerkleinste een rondje van 400 meter en voor volwassenen rondje rond de 2 km. Bedoeling voor de volwassene is hun loop te laten sponsoren.
Je kan individueel of in groep lopen. Je mag zoveel rondjes lopen dat je wil.
Er zal muzikale ondersteuning zijn van gekende regionale DJ'S.
Na de 4 uren loop zal er nog een kleine party zijn.
Tijdens het event zal er eet- en drankgelegenheid zijn.

Waarom dit goed doel?

in onze voetbalklub is er dit jaar in augustus een jongetje van 10 verongelukt. Dit is heel hard toegekomen in de klub maar ook bij zijn leeftijdsgenoten.
Vandaar dat we dit project kiezen

Missing You

Missing You is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand belangrijk verloren zijn.

Jonge mensen hebben tijd en ruimte nodig om met hun verlies om te gaan. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseren we activiteiten waarbij lotgenoten elkaar ontmoeten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Missing You sensibiliseert door het belang van zorg voor jonge rouwenden onder de maatschappelijke aandacht te brengen. We willen dat het gepast omgaan met verlies bij kinderen en jongeren een basishouding wordt. Missing You draagt op die manier bij tot een begripvolle, ondersteunende samenleving.

Bekijk dit goed doel

Video's