De warmste fleece buff / muts for life

Ten voordele van AMBULANCE WENS BELGIË vzw

9 maanden lang heb ik elke vrije minuut besteed aan het breien van de fleece buffs / mutsen om deze nu in de aanloop van de warmste week en de winter te verkopen voor mijn goede doel: Ambulance Wens

Waarom dit goed doel?

Hallo! Ik ben Els en ik werk als oncologisch verpleegkundige op het dagziekenhuis oncologie en inwendige ziekte. Dagelijks word ik geconfronteerd met tatiënten die de diagnose kanker hebben gekregen. De vechtlust van deze patiënten is niet te beschrijven, maar als de ziekte toch de bovenhand neemt, hebben sommigen nog een laatste wens. Deze wens is niet altijd haalbaar door omstandigheden om dit geheel zelf te doen. Daarom wil ik de vzw Ambulance Wens in de kijker zetten en zo op deze manier mijn steentje bijdragen zodat zij de laatste wens van de patiënt toch nog kunnen vervullen.

AMBULANCE WENS BELGIË vzw

Ambulance Wens België VZW vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk, maar niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier kan worden vervoerd. Bij de wensen van Ambulance Wens België wordt vervoer verzorgd met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en een extra comfortabele brancard. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee.

Bekijk dit goed doel

Video's