De Warmste FITweek

Ten voordele van Ons Steentje

Wij organiseren deze fijne acties :)

18dec: Kinderfitness "Reis rond de wereld" (15-17) + gratis fitness voor de (groot) ouders
18 dec: Kerstbootcamp met glühwein (19u30-20u30)
19dec: kerstcrosstraining met kerstbiertje (20u-19u)
20dec open fitness met infosessies (8u-22u)
21dec open fitness met infosessies (8u-22u)
22dec Breakfastrun: 3km lopen/wandelen met ontbijtje
23dec open fitness met infosessies (8u-22u)
24dec : overhandiging van het ingezamelde geld aan De Warmste Week van Studio Brussel (in Kortrijk)

Alle inkomsten gaan naar de VZW ONS STEENTJE

Waarom dit goed doel?

De moeder van Peter, de zaakvoerder, is in 2017 overleden aan kanker. Ze was slechts 60 jaar. Dit was een slepend proces van 1,5 jaar tussen hoop en vrees. De ziekte heeft niet enkel de zieke in haar greep, maar Peter en zijn omgeving zag mee af.

Daarom steunt Fitness Funmove Ons Steentje omdat de vrijwilligers van Ons Steentje het gezin begeleiden als geheel in het hele proces van onderzoeken en de bijkomende stress die die meebrengt. Als ontspannende actie bijvoorbeeld gaan ze op retraite in een oude abdij, waar ze alle zorgen samen kunnen vergeten.

Bijkomend ondersteunt Fitness Fun Move deze vzw omdat haar benadering focust op wat we NU kunnen doen voor deze gezinnen, terwijl onderzoek zich op de toekomst focust.

We kunnen alvast het leed NU verzachten, wie steunt er mee :)?

Ons Steentje

Ons Steentje biedt ondersteuning van gezinnen met een levensbedreigend ziek kind of kinderkanker. Vanuit een behoefteanalyse die afgenomen wordt door de ervaringsdeskundige coach, gaan we het gezin begeleiden om optimale kansen te geven voor het kind. Vervolgens worden er samen oplossingen gezocht. Ook aanvullende therapieën kunnen voorgesteld worden in samenspraak met behandelend arts. Gezinnen worden ook uitgenodigd om te ontspannen in Stokershorst, een plaats tussen positieve mensen, natuur en dieren. www.innessence.org

#verzorgenzonderzorgen
#samensterktegenziekte
#belangenbehartiging
#vangnet

Bekijk dit goed doel

Video's