De Warmste Film: De rouille et d'os / 8 apellidos vascos

Ten voordele van CRIG-fonds

Ook de studenten van het Postgraduaat Conferentietolken willen hun steentje bijdragen voor De Warmste Week.
Wij verwelkomen jullie graag op ons evenement De Warmste Film.
Op zowel dinsdag 19/11 als woensdag 20/11 zullen wij twee films draaien: de meeslepende Franse film De Rouille et d'Os en de hilarische 8 Apellidos Vascos die de draak steekt met Spaanse stereotypen.
Dus concreet:
- dinsdag 19/11: De rouille et d'os + 8 apellidos vascos
- woensdag 20/11: De rouille et d'os + 8 apellidos vascos
We verwachten jullie dus 2 keer!

Jullie zijn van harte welkom vanaf 19u00 voor een hapje en een drankje. Onder het motto: iedereen moet toch eten voor de film? De film zelf start om 20u00. Wij zorgen ook voor filmversnaperingen, dus vergeet die zakcentjes niet!

Voordelen:
- een topfilm voor slechts € 3
- lekkere hapjes en drankjes tegen democratische prijzen
- en vooral: alle opbrengst gaat naar De Warmste Week ♥

Veel liefs
Noa, Jan, Louise, Helena en Annelies

Waarom dit goed doel?

UGent verenigt alle Warmste Denkers rond dit prachtige goede doel. Het Postgraduaat Conferentietolken van de Vakgroep Vertalen, Tolken en Communicatie draagt heel graag zijn steentje bij!

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel