De warmste fietsgadgets

Ten voordele van Cycling out of Poverty Belgium vzw

Vanaf 14 oktober tot en met 21 december kan je bij Fietsencentrum Mobiel smartphonehouders en fietspompen aankopen ten voordele van het door ons gekozen goede doel: Cycling Out Of Poverty Belgium. Per aangekochte smartphonehouder schenk je 2,5 euro naar COOP Belgium, per fietspomp 1,5 euro!

Waarom dit goed doel?

Als organisatie die fietsen hoog in het vaandel draagt, is het voor ons belangrijk om ook goede doelen te steunen die de kracht van de fiets of het fietsen erkent. Daarnaast werden ook enkele van onze cursussen leren fietsen mogelijk gemaakt dankzij deze organisatie, dus wensen wij via deze weg de dankbaarheid van de cursisten extra in de verf zetten!

Cycling out of Poverty Belgium vzw

Cycling out of Poverty Belgium vzw (CooP-Belgium) is een onafhankelijke dochteronderneming van Coop-Africa, een Nederlandse vzw die opereert in Oost-Afrika.
Samen verbeteren wij het leven van Afrikaanse gezinnen inzake de toegang tot inkomsten, onderwijs en gezondheidszorg door te voorzien in fietsen en het ondersteunen van sociale fietsondernemingen. Wij geloven dat de fiets een verschil kan maken in deze wereld, op het gebied van gezondheid, armoedereductie, milieu etc. Een fiets verbetert immers 12 van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's).

Bekijk dit goed doel