De warmste fiets

Ten voordele van GoodPlanet Belgium

De fietsvergoeding die ik in de maand december krijg, gaat integraal naar GoodPlanet. Een goed doel dat zich inzet om mijn kinderen in de klas en school bewust te maken van de veranderingen die we moeten maken voor onze toekomst. Mijn fiets haalt al jullie warme centjes op die geschonken worden voor het klimaat en het milieu.

Waarom dit goed doel?

Afval vinden we overal... De weg die ik fiets van mijn huis tot mijn werk ligt er soms afschuwelijk bij. Plastic flessen, dopjes, glas, noem het maar op...
Veel organisaties zetten zich hiervoor in. Maar ik kies voor GoodPlanet omdat ze de mentaliteit en kijk kinderen via workshops willen veranderen.
Een positieve switch is nodig voor de toekomst.

GoodPlanet Belgium

GoodPlanet Belgium inspireert jong en oud om een duurzame samenleving te realiseren. Een gezonde planeet, waar iedereen goed kan leven, vandaag en morgen. Een GoodPlanet.
Via onze projecten, campagnes en workshops verspreiden we kennis en planten we zaadjes voor verandering. We maken de ideeën achter duurzame ontwikkeling concreet, haalbaar en aantrekkelijk. Steeds met een positieve blik en een hoopvolle insteek. Jaarlijks inspireren en activeren onze 80 medewerkers en tientallen vrijwilligers meer dan 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen over heel België.

Bekijk dit goed doel