de warmste feestfles

Ten voordele van 't Kasteeltje vzw

In de aanloop naar de feestdagen verkopen we flessen Italiaanse wijn - uit een speciaalzaak - aan een meerprijs van €3. We hebben wijn aan 10€ (rood, wit of rosé) en wijn aan 8€ (rood of wit). Deze €3 gaat volledig naar vzw 't Kasteeltje. Bestel nu je feestflessen en ga het nieuwe jaar in met een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking!

Waarom dit goed doel?

Omdat vzw 't Kasteeltje zich al bijna 40 jaar inzet voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Door het organiseren van festiviteiten, en door het geven van financiële steun, kunnen de volwassen cliënten binnen de Wal genieten van een aantal noodzakelijke extra's. Ook voor mij persoonlijk: als link tussen de voorziening de Wal en de buurtgroep krijg ik van de vzw 't Kasteeltje jaarlijks budget ter ondersteuning van het buurtfeest en zodanig voor de inclusie van de volwassen met een beperking in de onmiddellijk buurt.

't Kasteeltje vzw

Alles wat de vzw 't Kasteeltje organiseert gaat naar vzw Kompas - site de Wal, een woonvoorziening en dagcentrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking in Wondelgem. Zo kunnen extra's bekostigd worden zoals vakanties, uitstappen, vervoer, bepaalde toestellen, inclusieve activiteiten,...
De Wal heeft een uitgebreid aanbod van dagbesteding met o.a. een bakkerij, bewegingsactiviteiten, toneel & dans, een kaarsenatelier, een creatief atelier, koken, een strijkatelier en andere. Ook hiervoor worden regelmatig extra materialen of grondstoffen aangekocht.

Bekijk dit goed doel