De Warmste FARYS Week

Ten voordele van MUG-Helikopter IMDH vzw

Er zijn twee acties:
In de verschillende vestigingen van FARYS gaan de medewerkers massaal taartjes, soep .... maken en verorberen. Dit tegen een prijsje. Deze opbrengst gaat dan integraal naar het goede doel.
En voor elke klant die tussen 1 en 24 december kiest voor facturatie via e-mail schenkt FARYS 1 euro aan het goede doel.

Waarom dit goed doel?

De medewerkers van FARYS konden zelf een goed doel voorstellen. Dit hebben ze ook gedaan. Voor deze goede doelen kon gestemd worden en de meerderheid heeft MUG-HELI gekozen. Hiervoor gaan we intern verschillende acties organiseren.

MUG-Helikopter IMDH vzw

De vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen.

Financiering deels via sponsoring
De kostprijs kan en mag zeker niet verhaald worden op de vervoerde patiƫnten aan wie hetzelfde tarief van het ambulancevervoer via de weg wordt aangerekend. De financiering gebeurt door een bijdrage van de provincie West-Vlaanderen, gemeentes uit West-Vlaanderen en een 10-tal Oostvlaamse gemeenten . Verder dient beroep gedaan te worden over zowel grote als kleine sponsoren om het jaarlijks budget sluitend te krijgen.

Bekijk dit goed doel