De Warmste Faculteit

Ten voordele van CRIG-fonds

Heb je altijd al prof Martyn willen horen zingen over het leven? Zou de decaan een verdienstelijk karaoke-talent zijn? Aarzel niet en kom het te weten, op de benefietavond van de Faculteit Recht en Criminologie t.v.v. het CRIG-fonds.

Het wordt een pak frisser, maar in de koude decemberdagen is er ook steeds de gulle gloed van de Warmste Week. De professoren en assistenten van de Faculteit Recht en Criminologie willen hun steentje bijdragen, dit jaar met een concert- en karaokeavond ten voordele van het Cancer Research Institute Ghent (CRIG-Fonds).

Muziek en woord worden gebracht door uw favoriete professoren tijdens deze exclusieve culturele beleving. Behalve de zoetgevooisde melodieën van professoren Martyn en Tison, trakteren we jullie op een gastoptreden van Legal & Loud, de faculteitsband, met o.m. professor Jelle Janssens.

Waar? Café De Geus van Gent, Kantienberg 9
Wanneer? Dinsdag 10 december, 20:00 u.
Prijs? €10
Tickets? Op de Facultaire Studentenadministratie (FSA)

Waarom dit goed doel?

De Faculteit Recht en Criminologie wil zich inzetten voor het kankeronderzoek van onze universiteit. Daarvoor organiseren we een culturele avond in Café De Geus van Gent op 10 december.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel