De Warmste facultaire run met de rector

Ten voordele van CRIG-fonds

We lopen 1, 2 of 3 rondjes rond de Watersportbaan samen met onze rector Rik Van de Walle en o.a. verschillende proffessoren. Nadien voorzien we een hapje en een drankje in de cafetaria van het GUSB!

Iedereen mag deelnemen: studenten, alumni, medewerkers, proffen en sympathisanten van de faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen. Lopers, maar ook wandelaars en fietsers zijn welkom!

Waarom dit goed doel?

De faculteit Politieke & Sociale Wetenschappen wil de samenwerking rond kankeronderzoek een extra duw in de rug geven.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel